Perbahasan Mengenai Undang-undang Perjudian di Amerika

Perjudian

Menaip “poker dalam talian USA” akan menghasilkan 10 juta klik di Google. Walau bagaimanapun, memasukkan frasa “poker dalam talian” yang lebih luas ke dalam bar carian yang sama akan menghasilkan lebih dari 41 juta klik. Perbezaan ini disebabkan sebahagian besarnya perbahasan mengenai kesahihan undang-undang poker internet dan perjudian di Amerika. Sebilangan laman web perjudian dalam talian tidak lagi tersedia untuk pemain dari Amerika Syarikat, tetapi masih banyak yang memenuhi permintaan mereka yang tinggal di Amerika Syarikat. Jadi pemain dari Amerika Syarikat tidak boleh berputus asa. Masih ada berjuta-juta pilihan yang tersedia bagi mereka untuk menikmati bermain poker dalam talian.

Undang-Undang Penguatkuasaan Perjudian Internet  mega888  2006 menyebabkan pemain dari Amerika Syarikat terpaksa memilih laman web poker yang menerima pemain poker AS khusus untuk bermain. Walaupun Akta ini memang mengubah wajah poker dalam talian untuk pemain Amerika, untungnya, masih banyak pilihan yang ada.

Kenyataannya adalah bahawa terdapat begitu banyak ruang permainan, ulasan, senarai, pautan, panduan strategi, pilihan pembayaran dan kod bonus yang tersedia untuk pemain, dan begitu banyak jenis permainan yang masih ada sehingga dapat membingungkan fikiran. Sama ada pilihan anda adalah Texas Hold ‘Em, Seven Card Stud, Omaha, Horse, Crazy Pineapple, atau salah satu variasi permainan yang lain, anda akan dapat mencari tempat untuk menyertai permainan ini. Untuk mempersempit bidang carian luas yang anda dapat ketika anda mencari “poker dalam talian USA”, cubalah lebih spesifik mengenai perkara yang anda taip di mesin pencari.

Walaupun populariti Holdem, Omaha, dan 7 Card Stud sangat memastikan bahawa kebanyakan laman web menawarkan pelbagai permainan seperti itu, banyak laman web dalam talian juga dapat memenuhi keinginan anda untuk menikmati Razz, 5 Card Draw, atau beberapa permainan campuran. Permainan seperti Horse, A5 Lowball, atau Crazy Pineapple untuk menambahkan pelbagai sentuhan pada permainan anda.

Wang yang besar dapat diperoleh dari permainan ini dan mereka yang menyukai hobi ini dapat memperoleh kemenangan yang besar jika mereka mempunyai kemahiran dan keberuntungan untuk menang.

Oleh itu, pemain digalakkan untuk masuk dalam talian dan melihat berjuta-juta pilihan yang masih ada untuk orang Amerika Syarikat yang gemar bermain poker dalam talian. Sila pilih. Tahan atau lipat, dan semua pemain mengucapkan semoga berjaya bermain di salah satu daripada banyak laman web yang menawarkan poker dalam talian USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *